17 Eylül 2019 Salı

Yetişkinler Ve Çocuklar İçin Dev Şişme Su Parkı

şişme su parkı, SlideZilla markası Çin'de bulunan ancak bazı stratejik konumlara sahip bir şirkettir. 26 yıldır sisme tasarımı ve üretimi yapmaktayız. Bu şişme eğlence endüstrisinin öncülerinden biriyiz.
Kanada'da başladık ve yıllarca orada bulunduk, ancak şimdi üssü Çin'deki fabrikalara yakın tutarak daha uluslararası bir varlık oluşturduk. Bu bizim ilk avantajımız. Tüm fabrikaları biliyoruz ve rakiplerimizin nerede inşa ettiğini biliyoruz. Kalitelerini ve bazı yeni tekliflerini ve yeni kalite standartlarını doğrudan fabrika katında görüyoruz. Rakiplerin ne yaptığını biliyoruz.


İkincisi, 25 yıldır şişme su parkı tipi ürün tasarladığımızdan, rakiplerin inşa prosedürlerindeki zayıf bağlantılara bakabiliriz. Bu nedenle tasarım ve kalite bileşenlerinde yenilik yapabiliriz. Üçüncüsü, şişme için 26 yıllık “oyun” tasarımına sahibiz. Rakiplerimiz yok! Bu deneyimi yaşayabilir ve su parkları için tasarımlarımızda kullanabiliriz. Bu nedenle sürekli olarak yeni tasarımlar üretiyoruz. Tasarım ve yenilikle bu işi bir üst seviyeye taşıyacağız. Peter Appleton - Başkan ve Baş Tasarımcı Dördüncüsü, bütün aracıları tahtaya sokmadığımız için düşük maliyetliyiz! tasarımdan nakliyeye kadar tüm üretimi denetleyen fabrikadayız. Şişme su parkı havuzları

 

http://tr.inflatablewater.games/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kesintisiz Güç Kaynağı

Kesintisiz Güç Kaynağı için doğru adrestesiniz. AGS Elektronik.